Interessante links

Op deze pagina handige app's en interessante pagina's waar mee inspiratie opgedaan kan worden voor de vakantie en de voorpret extra beleefd kan worden.

Leuke en handige app's voor op vakantieGoogle Translate heeft een app die de woorden vertaald, maar heeft ook WordLens. Wanneer de camera op de tekst gericht wordt wordt deze vertaald. Wanneer een tekst ingesproken wordt wordt de vertaling terug gesproken.
€0,00
De app "echt of vals" is een appje waarmee je kunt checken of het geld wat je hebt echt of vals is. Makkelijk wanneer je tijdens je reis het zaakje niet helemaal vertrouwd.
€0,00


De verkeersveiligheidsapp van de EU bevat alle belangrijke verkeersregels, en een paar leuke spelletjes voor onderweg. Download de app voor de reis begint, dat scheelt roamingskosten.
€0,00

HERE is een navigatie app is een prima app om te navigeren. De kaarten zijn gratis te downloaden en off line te gebruiken. Naast de traditionele manier van navigeren geeft deze ook spraakassistentie. Makkelijk om off line routes te maken.
€0,00


Peago is een app waarmee flink bespaard kan worden op de franse tolwegen. Door af en toe extra in en uit te checken op een tolweg kan behoorlijk bespaard worden. Geld wat weer voor wat anders leuks gebruikt kan worden.
€3,99


Een frans alternatief is de app "autoroute: peage economique"
Deze app is in het frans
€0,99
De campingapp van campingnavigator kent 7900 kampeerterreinen. Deze app is offline te gebruiken.
€0,00
De fietsen.123 app is ideaal voor iedereen die wel eens een recreatieve fietstocht maakt. In de app zijn duizenden fietsenmakers, horecagelegenheden, oplaadpunten voor e-bikes en gratis fietsroutes in elke provincie van Nederland te vinden.
€0,00

Deze app laat de 5 oude beukebossen van Duitsland zien die op door UNESCO wereldnatuurerfgoed zijn erkend. Hier zijn plattegronden te vinden en routes hoe je op deze plekken moet komen. €0,00


Deze app geeft de weersverwachting op elke vakantiebestemming. Is het weer ergens slecht? Even checken op deze app en je weet waar je wel moet zijn.
€0,89


Google Goggles is een app doe door middel van beeldherkenning informatie geeft over bijvoorbeeld een kasteel. Neem het kasteel op de foto en de app vertelt je het verhaal erachter.
€0,00


Via Twitter kun je de volgende twitteraars volgen volgen voor interessante tips:

Onafhankelijke site van en voor reizigers met reisnieuws, reistips, reislinks, fotoreportages, reisverhalen en een reisgenotenprikbord.
@reisigersclub
Ook bij reisgraag kun je je hart ophalen aan reiservaringen en ideen opdoen om eens op vakantie naar toe te gaan
@reisgraag_nl

Neem eens een kijkje op de volgende pagina's. Zeker de moeite waard:

Stop and Stare: een pagina met ontzettend veel tips, verslagen en vakantie idee├źn.
NKC campercontact: Deze site geeft op een eenvoudige manier een overzicht van de bij hen geregistreerde camperplekken in Europa. Er is overigens ook een app van te downloaden voor €5,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten