dinsdag 14 maart 2017

Kijkdag 2017

Afgelopen zaterdag hebben we weer ons jaarlijkse kijkdag gehad. en we kijken er tevreden op terug.  Het weer was ons dit jaar goed gezind.

We waren er  's ochtends al op tijd bij om alle campers op een rij te zetten en in te richten. 
De blauwe California liet zien hoe de camper overdag gebruikt kan worden met een zitje rondom het tafeltje en het dak omhoog voor de sta ruimte. 
En de Mint groene was juist weer ingericht als de slaapkamer met het bed volledig uitgeklapt en het bed in het hefdak opgemaakt.
Elke camper kreeg zo zijn eigen karakter zoals een van onze de gasten het benoemde.
En dan als alles staat en alle daken omhoog zijn even op een afstandje gaan kijken en genieten. Een prachtig gezicht, al die campers op een rij met de daken omhoog.
Wat heerlijk dat het seizoen weer is begonnen.


 De hele dag was er aanloop en we hebben meerdere mensen nog een mogelijkheid kunnen geven om met een camper op pad te gaan. Het is dan leuk om te zien dat mensen nu al voorpret hebben van de vakantie. Men krijgt een beeld bij een campertje en in gedachten hebben sommigen hem al helemaal ingericht. Anderen zijn nog wat sceptisch en vragen zich af of het allemaal wel past. En anderen komen voor het zoveelste jaar en weten al helemaal hoe het is om met een camper op pad te gaan. We wensen alle reizigers komend seizoen een heerlijke vakantie!! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten