donderdag 23 juni 2016

Nieuwe camper in de vloot

Staat daar opeens een mooie blauwe glimmende Volkswagen T5 Californa op onze oprit. Vorige week nog een prijsopgave gemaakt voor de groene T4 en nu blijkt deze zijn langste tijd bij ons gehad te hebben. Ondanks de trouwe diensten die hij ons en onze huurders heeft bewezen gaat hij toch de verkoop in. Onze eerste VW Holiday camper.... met welke het allemaal begonnen is.

We zijn inmiddels 4 seizoenen onderweg en hebben al heel wat campertjes voorbij zien komen. De oudste, de rode T3 was toch wel een beauty. 


Maar doordat hij toch niet altijd heel goed werd begrepen bleek hij niet zo geschikt voor de verhuur. Dus moest hij plaats maken voor een mint groene T5 California.


Zo werd onze oudste camper vervangen voor onze nieuwste camper. En wat waren we trots op onze nieuwe aanwinst. Een luxe T5...
Maar lang bleef hij niet de nieuwste camper want al snel kwam er nog een prachtige T5 California op ons pad. en zo hadden we er een tweede T5 California bij. Deze heeft een champagne kleur en is een plaatje om te zien. 


Tja en als er een bij komt, dan moet er ook weer een plaats maken. En dat zou dan de witte California zijn. Op dat moment de oudste California in onze vloot. 


Maar de witte camper verliezen we niet helemaal uit het oog, want zo af en toe brengt die nog een bezoekje aan onze werkplaats.
Naast de California's hebben we ook nog Multivans. De eerste Multivan was een gijrze Multivan. En nu de rode T3 weg is en ook de witte California vertrokken is lijkt dit de oudste te worden van onze campers.  


We gingen van 4 naar 5 campers want intussen was ons wagenpark ook al uitgebreid met een blauwe Multivan. Een camper met maximaal 6 zitplaatsen, dus ook ideaal voor een wat groter gezin.


Toch bleek dat toch ook de grijze Multivan plaats moest maken voor een jonger exemplaar. Grijs werd vervangen door groen maar het type Multivan bleef.


En dan nu, na vier seizoenen, nemen we ook afscheid van de camper waar het allemaal mee begon. De Kobaltgroene T4 California hebben we 4 jaar geleden aangeschaft om te gaan verhuren en deze heeft al die jaren trouw dienst gedaan. 

Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en ook voor deze is de tijd gekomen om te gaan. Want sinds afgelopen week staat er een hel blauwe T5 California op het terrein welke hopelijk vele mooie reizen gaat maken en zijn plichten net zo trouw volbrengt als zijn voorganger de T4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten